Narážíte při komunikaci s předškolními dětmi a chcete, aby probíhala v pozitivním duchu? Hostem 27. podcastu Zapojme všechny Adély Pospíchalové je tentokrát Radka Schillerová, lektorka komunikačních dovedností Školy bez poražených, která se zaměřuje na práci a komunikaci s předškolními dětmi a zvládání emočně vypjatých situací.

 

V 1. díle podcastu se rodiče i pedagogové dozví, na jakém principu funguje lidský mozek a co tedy dítě je schopno nebo spíše neschopno vůlí ovlivnit, a samozřejmě praktické tipy, jak s předškolními dětmi mluvit, i jak vhodně reagovat na projevy vzteku u těchto dětí.

Poslechněte si ho, spoustu informací najdete také v textu u něj.

 

Podcast Zapojme všechny

Nové díly podcastu o společném vzdělávání Zapojme všechny publikujeme vždy jednou za 2 až 3 týdny. Moderátorky Marta Kozdas a Adéla Pospíchalová si v nich povídají s odborníky na vzdělávání a výchovu a také s rodiči a žáky či studenty.

Podcast vzniká v projektu Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi a je součástí webové aplikace pro pedagogy a rodiče Zapojmevšechny.cz. Dostupný je také například prostřednictvím aplikací Spotify, Google Podcast nebo Apple Podcast.