NPI ČR pro vás připravuje sérii webinářů, ve kterých bychom chtěli učitele systematicky podporovat při vedení výuky na dálku a zároveň přispět ke zvyšování jejich kompetencí v oblasti využívání digitálních nástrojů a zdrojů.


Online vzdělávání pro učitele a ředitele škol poskytované NPI ČR bude probíhat ve 3 rovinách:

  • Webináře připravené týmem složeným z pracovníků SYPO a PPUČ (Digikoalice)
  • Webináře z portálu RVP.CZ
  • Přenos vybraných vzdělávacích programů z krajského pracoviště NPI ČR přes web kameru

První webinář proběhne v úterý 17. března od 16 hodinhttps://www.npicr.cz/aktuality/cyklus-webinaru-k-online-vzdelavani. Info na webu http://www.projektsypo.cz/27-aktuality/novinky/580-jak-si-poradit-s-online-vyucovanim.html. Registrační formulář (na zadaný email přijde účastníkovi odkaz k přihlášení – můžete si také vyzkoušet).

Nenechte si ujít také webinář Jak na online vzdělávání ve čtvrtek 19. března 2020 na Metodickém portálu RVP.CZ. Na setkání s Bořivojem Brdičkou se budete moci zeptat na vše, co by Vás mohlo zajímat o práci se vzdělávacími technologiemi. Bližší informace o tomto webináři naleznete na webových stránkách NPI ČR. Kapacita webináře je 100 míst, následně však bude dostupný ze záznamu.


Přenosy nebo záznamy videí jsou umístěny na YouTube kanálu projektu SYPO, odkazy na ně budou na Facebooku a na stránkách www.projektsypo.cz.

Informační leták ke stažení - 1. týden


Loading...

Informační leták - 2. týden

Loading...